U tjednu od 4. srpnja - 8. srpnja 2022. u Splitu je održan drugi stručni skup "Ljetna škola digitalne zrelosti" za ravnateljice i ravnatelje osnovnih i srednjih škola te centara za odgoj i obrazovanje iz cijele Hrvatske. Skup je održan u sklopu druge faze programa “e-Škole: Razvoj sustava digitalno zrelih škola (II. faza)”. Na skupu su stručne radionice o konceptu digitalne zrelosti škola provodili prof. dr. sc. Nina Begičević Ređep, prof. dr. sc. Marina Klačmer Čalopa i izv. prof. dr. sc. Igor Balaban sa Fakulteta organizacije i informatike.

Za više od 20 ravnatelja i ravnateljica osnovnih, srednjih i centara za odgoj i obrazovanje iz cijele Hrvatske, organiziran je niz prezentacija i radionica koje imaju za cilj omogućiti stjecanje šire slike o konceptu digitalne zrelosti, upoznati razvoj strateškog plana i projektnog planiranja primjene IKT-a i raspraviti o ulozi ravnatelja u digitalnom sazrijevanju. Više o samom projektu e-Škole: Razvoj sustava digitalno zrelih škola (II. faza), na koji se radionice odnose, možete pročitati na službenoj mrežnoj stranici

Fakultet organizacije i informatike (FOI) sudjeluje kao projektni partner, dok se stručni skup se provodi u organizaciji CARNET-a i Školske knjige koja je zadužena za tehničku potporu.

e-skole1

e-skole2

e-skole3

e-skole4

e-skole5

e-skole6