Voditeljica projekta „HELA - Podizanje zrelosti visokih učilišta za implementaciju analitika učenja“, prof. dr. sc. Nina Begičević Ređep, u utorak, 17. svibnja 2022. održala je pozvano predavanje o ključnoj ulozi strateškog planiranja u postizanju uspješne digitalne transformacije i o važnosti inovativnosti i kvalitetnog strateškog vodstva za obrazovne institucije prilikom postizanja misije, vizije i strateških ciljeva u stalno promjenjivom okruženju digitalne transformacije.

Pozvano predavanje održano je u okviru završne konferencije projekta "AMED - Advancing higher education in Maldives through E- learning Development“. Više o svrsi, ciljevima i rezultatima koji su postignuti u okviru AMED-a pročitajte na mrežnim stranicama projekta.

Osim pozvanog predavanja na temu strateškog planiranja u obrazovnim institucijama kojom se bavi i projekt HELA, prof. dr. sc. Nina Begičević Ređep je projekt predstavila i kroz projektnu knjižicu koja je podijeljena okupljenim partnerima na završnoj konferenciji, a kroz opušteni razgovor i diskusiju s partnerima na projektu AMED s Maldives National University, također je doznala zanimljivost da riječ HELA na njihovom lokalnom jeziku znači "probudi se". 

Pozvano predavanje: Strateško planiranje i donošenje odluka kod implementacije e-učenja, Nina Begičević Ređep